93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

Avís legal

AVÍS LEGAL

1. El lloc web ubicat a la URL www.monterra.cat (en endavant, la Web) és propietat de Llibreria Sobrerroca S.L. qui té tots els drets, en qualitat de titular o llicenciatària, sobre el contingut, disseny i codi font de la mateixa.

2. L'ús del lloc web és gratuït i es realitza sota l'exclusiva responsabilitat de l'usuari, reservant-se Llibreria Sobrerroca S.L. el dret de modificar sense avís previ la presentació, configuració i contingut de la Web així com les condicions d'accés a la mateixa. Els usuaris de la Web no faran res que pugui danyar la imatge o drets del seu autor.

3. Dades del titular de la Web

  • Llibreria Sobrerroca, SL
  • Avinguda Pompeu Fabra 19 - Polígon Industrial Pla del Mas
  • 08650 Sallent
  • NIF: B08899023

Contacte: [email protected]

4. Llibreria Sobrerroca S.L. adopta les mesures de seguretat raonablement adequades, conforme a les seves possibilitats i estat de la tecnologia, per garantir el funcionament de la Web i la seguretat dels usuaris. No obstant, les mesures de seguretat a Internet no són completament fiables i per tant no es garanteix la inexistència de virus ni altres elements que alterin els sistemes informàtics (software i hardware) o documents de l'usuari.

6. Els continguts de la Web són merament informatius i divulgatius. Llibreria Sobrerroca S.L. no garanteix la utilitat, veracitat ni actualitat del contingut de la Web.

7. La visita a la Web no suposa el registre de dades de caràcter personal.

8. L'accés i navegació a través del web és públic excepte en aquelles àrees d'accés restringit a les que només es podrà accedir mitjançant la contrassenya facilitada per Llibreria Sobrerroca S.L. La contrassenya és personal i intransferible, obligant-se l'usuari a usar-la de forma diligent i confidencial i a no permetre el seu ús a tercers no autoritzats per Llibreria Sobrerroca S.L. L'usuari haurà de comunicar de forma immediata a Llibreria Sobrerroca S.L. qualsevol fet que permeti l'ús indegut de la contrassenya d'accés a les àrees restringides, amb l'objectiu que Llibreria Sobrerroca S.L. pugui procedir a cancel·lar-la

7. L'establiment de qualsevol enllaç des de la Web a altres llocs web aliens i/o des d'altres llocs web la Web no implica que existeixi cap tipus de relació entre Llibreria Sobrerroca S.L. i el responsable de l'altre lloc web, ni s'ha d'interpretar aquest enllaç com una aprovació de Llibreria Sobrerroca S.L. dels continguts i activitat del lloc web aliè.

8. La Web es regeix per la llei espanyola i qualsevol divergència que sorgeixi serà dirimida pels Tribunals de la ciutat de Barcelona.