93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

Política de privacitat

Política de Privacitat

Quina informació recollim?

Recopilem informació quan et registres al nostre lloc web, fas una comanda, et subscrius al nostre butlletí o omples un formulari.

En fer una comanda o registrar-te al nostre lloc, segons correspongui, se't pot demanar que introdueixis el nom, adreça de correu electrònic o adreça postal. Tanmateix, pots visitar el nostre lloc web de manera anònima.

Per què utilitzem la teva informació?

Qualsevol informació que recopilem pot utilitzar-se d'una de les maneres següents:

 • Per personalitzar la teva experiència
  (la teva informació ens ajuda a respondre millor a les teves necessitats individuals)
 • Millorar el nostre lloc web
  (ens esforcem contínuament per millorar les nostres ofertes de llocs web basant-nos en la informació i els comentaris que rebem)
 • Millorar el servei al client
  (la teva informació ens ajuda a respondre més eficaçment a les teves sol·licituds de servei al client i a les necessitats de suport)
 • Per processar transaccions
  • La teva informació, ja sigui pública o privada, no es vendrà, es transmetrà, es transferirà ni es lliurarà a cap altra empresa per qualsevol motiu, sense el vostre consentiment, que no sigui per a la finalitat expressa de lliurar el producte o servei sol·licitat.
 • Per administrar un concurs, promoció, enquesta o altra funció del lloc
 • Per enviar correus electrònics periòdics
  • L'adreça de correu electrònic que proporciones per al processament de comandes, es pot utilitzar per enviar-te informació i actualitzacions relatives a la teva comanda, a més de rebre ocasionalment notícies de l'empresa, actualitzacions, informació relacionada amb els productes o els serveis, etc.
  Nota: En tot moment, podràa donar-te de baixa d'aquestes comunicacions de forma directa, senzilla i gratuïta.

Com protegim la teva informació?

Implementem diverses mesures de seguretat per mantenir la seguretat de la teva informació personal quan fas una comanda o introdueixes, envies o accedeixes a la teva informació personal.

Oferim l'ús d'un servidor segur. Tota la informació confidencial subministrada es transmet a través de la tecnologia Secure Socket Layer (SSL) i posteriorment es xifra als sistemes dels proveïdors de serveis de pagament de manera que només són accessibles per aquelles autoritzats amb drets d'accés especials a aquests sistemes, i són requerits sempre a mantenir la informació confidencial.

Utilitzem cookies?

Sí (les galetes són petits fitxers que un lloc web o el seu proveïdor de serveis transfereix al disc dur del teu ordinador a través del teu navegador web -si aquest ho permet- que permet que els llocs o els proveïdors de serveis reconeguin el navegador i capturin i recordin determinada informació).

Utilitzem cookies per ajudar-nos a recordar i processar els articles del carro de la compra, comprendre i guardar les teves preferències per a futures visites i fer un seguiment dels anuncis.

Revelem informació a terceres parts?

No venem, comercialitzem ni transmetem a tercers la teva informació d'identificació personal. Això no inclou tercers de confiança que ens ajuden a operar el nostre lloc web, a realitzar el nostre negoci o a complimentar les comandes, sempre que aquestes parts acceptin mantenir confidencial aquesta informació. També estem obligats a lliurar informació teva en cas de ser requerits per l'administració de justícia o altres administracions governamentals, així com si ens hi obliga el compliment de les nostres polítiques, la protecció dels nostres drets o drets de terceres persones, la seva propietat o seguretat. No obstant això, es pot proporcionar informació que no permeti la identificació del visitant a altres parts per a la seva comercialització, publicitat o altres usos.

Vincles de tercers

De tant en tant, a la nostra discreció, podem incloure o oferir productes o serveis de tercers al nostre lloc web. Aquests llocs de tercers tenen polítiques de privacitat separades i independents. Per tant, no tenim responsabilitat pel contingut i les activitats d'aquests llocs web enllaçats. No obstant això, busquem protegir la integritat del nostre lloc i agraïm qualsevol comentari sobre aquests llocs.

Política de privacitat en línia només

Aquesta política de privacitat en línia només s'aplica a la informació recopilada a través del nostre lloc web i no a la informació recopilada per altres vies.

El teu consentiment

En utilitzar el nostre lloc, acceptes la nostra política de privacitat.

Canvis a la nostra política de privacitat

Si decidim canviar la nostra política de privacitat, publicarem aquests canvis en aquesta pàgina i / o actualitzarem la data de modificació de la Política de privacitat a continuació.

Aquesta política es va modificar per darrera vegada el 11.07.2018