93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

7 peces de roba laboral que has de tenir en compte aquest hivern

Comprar roba de treball per l'hivern a Monterra

Per a poder suportar les baixes temperatures i la pluja, els treballadors del sector industrial necessiten una roba adequada amb la qual continuar desenvolupant la seva activitat professional. Ara que finalitza l'estiu i comença la tardor és hora de pensar en un altre tipus de peces i per això, des de MónTerra, volem mostrar-vos les 7 peces de roba laboral clau per l'hivern. I és que com expliquem en aquest article, existeixen diferents escenaris –a la intempèrie, cambres frigorífiques, en interior però sense calefacció o en contacte amb l'aigua- que requereixen la utilització de peces especials.

Peces clau de roba laboral per l’hivern:

1. ABRICS PER A TREBALLADORS QUE S'EXPOSEN A BAIXES TEMPERATURES

Els abrics són necessaris per a tots aquells treballadors del sector industrial que s'exposen a baixes temperatures o a males condicions atmosfèriques. Existeixen certs models de materials impermeables contra la pluja, aïllants contra el fred i amb còmodes butxaques. Aquest tipus d’abrics són les més aconsellables pel dur hivern. A més, cal destacar-ne també la seva brillantor, d'alta visibilitat, per a aquells treballadors exposats a riscos externs.


https://monterra.cat/anorac-exciting-skyline.html

2. FOLRE POLAR PER A UN BON AÏLLAMENT TÈRMIC

Si hi ha un material que aconsegueix un bon aïllament tèrmic aquest és el folro polar en roba de treball. Però a més dels tradicionals folros de coll alt, a MónTerra també disposem d'una caçadora amb material “softshell” amb folro polar, una peça d'allò més completa per a qualsevol inclemència meteorològica.


https://monterra.cat/soft-shell-dont-worry-metropo...

3. JAQUETES LABORALS PER L'HIVERN

En quant a jaquetes de treball en el sector industrial, existeix una gran varietat de peces de roba tècnica que ens poden ajudar en la nostre activitat empresarial. Se’n poden trobar tant impermeables, com aïllants, jaquetes de protecció, amb múltiples butxaques i un llarg etcètera. Destaquem la nostra caçadora impermeable plegable; que disposa de punys, coll i cintura lateral, a més de diverses butxaques i caputxa, desmuntables.


https://monterra.cat/pilot-c3750-av-workteam.html

4. JERSEIS I DESSUADORES PER A CONSERVAR LA CALOR CORPORAL

Els jerseis industrials de MónTerra s'adapten a cadascuna de les circumstàncies i per això, a més de complir la seva funció de protecció contra el fred, també ofereixen un plus d'elegància amb models realment actuals. Aprofitem per destacar també la comoditat d’alguns models de dessuadores, que a més de lluir un aspecte professional al teu negoci, la converteixen en la peça de roba ideal per a l’hivern.


https://monterra.cat/dessuadora-13250-sols-new-sup...

5. ARMILLES PER ALS TREBALLADORS DE LA INDÚSTRIA

I si hi ha una peça que, si no és la més, pot ser de les més utilitzades en el sector industrial aquesta és l'armilla. A MónTerra disposem d’una gran varietat d’armilles perquè tu i els teus treballadors, podeu desenvolupar la vostra activitat empresarial amb les màximes garanties. Disposem de models reforçats tèrmicament, models amb múltiples butxaques, i fins i tot, models de punt fi perquè trobis el model que més s’ajusta a les teves necessitats. Se’ns dubte, una peça clau i molt pràctica per a l’hivern.


https://monterra.cat/roba-de-treball/roba/armilla/

6. PANTALONS DE TREBALL CONTRA EL FRED

Dins de la varietat de pantalons de treball volem destacar els pantalons especialment adaptats contra el fred. A la nostra web podràs trobar diferents models que s’adapten a les necessitats de cada lloc de feina. N’hi ha folrats de materials aïllants contra les baixes temperatures, amb múltiples butxaques per a guardar petites eines, amb materials reflectants, i un sense fi de models especialment dissenyats per protegir de les baixes temperatures sense oblidar aspectes importants com la comoditat, la llibertat de moviments o l’estètica.


https://monterra.cat/pantalo-b1410-basic-industria...

7. ROBA LABORAL IMPERMEABLE CONTRA LA PLUJA

Per als treballadors del sector industrial que hagin d'enfrontar-se a condicions climatològiques adverses com la pluja i el fred res millor que un vestit impermeable de treball. Les seves dues peces (jaqueta i pantalons) resulten més còmodes de posar i les seves cremalleres i tancaments impedeixen no només l'entrada d'aigua, sinó també del fred. A més, a MónTerra també tenim el model d’alta visibilitat per a les feines a l’exterior.


https://monterra.cat/vestit-daigua-804rh-danubio-j...

Ara que ja esteu al dia de les 7 peces clau de roba laboral per aquests mesos de fred, no dubteu en entrar a la nostra web i comprovar la gran varietat de productes que tenim per la teva empresa. Amb la nostra selecció de roba laboral d’hivern els teus treballadors podran suportar les baixes temperatures i les condicions climatològiques adverses, amb la màxima comoditat i seguretat.