93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

Blog Monterra

Al blog de Monterra hi publiquem articles i notícies d'interès relacionades amb el dia a dia de les empreses i oficines, que poden oferir solucions econòmiques, interessants i innovadores per fer front als reptes que el sector empresarial, administració i professionals tenim en els nostres entorns de treball.

Per què rentar-se les mans et protegeix a tu i als altres?

02.05.2020

L'expansió del coronavirus ens ha fet adonar de la importància d'una mesura higiènica bàsica que ajuda des de temps pretèrits a lluitar contra tot tipus de malalties. Rentar-se les mans amb aigua i sabó és una mesura de prevenció essencial que serveix per a tancar la porta a bacteris, virus i fongs. T'expliquem per què:

Ajustos a l'activitat habitual en motiu de la covid-19

16.03.2020

En relació a l'extensió del covid-19 i a les mesures preses i proposades pels governs, l'equip de Monterra - Grup Sobrerroca volem comunicar-vos els ajustos de l'activitat que prenem respectant al màxim les recomanacions sanitàries i mèdiques per poder esmorteir l'impacte

Els beneficis d'una bona cadira ergonòmica

12.02.2020

Actualment moltes persones passem tot el dia assegudes al seu lloc de treball, ja sigui en tasques d’oficina, administratives, informàtiques, etcètera. Sense adonar-nos-en acabem passant tant temps asseguts a la cadira de l’oficina com el que passem dormint, així que és tant o més important escollir una bona cadira com un bon matalàs.

Paper reciclat d'ús habitual, una decisió que hem de considerar

10.12.2019

Cada vegada és major la preocupació de les empreses i dels ciutadans per la conservació i protecció del medi ambient. Per aquest motiu una decisió aparentment menor com triar entre utilitzar paper reciclat o paper normal, esdevé més important del que sembla.

La importància de les agendes personalitzades per al teu negoci

18.11.2019

T'has parat a pensar en la utilitat de les agendes per al nostre dia a dia? Utilitzes aquesta eina per organitzar el teu treball o tasques quotidianes? Sens dubte, es tracta d'un objecte realment útil. Treballadors, estudiants o nens, tots poden aprofitar-se dels seus avantatges, i la teva empresa també. Vols saber com?

7 peces de roba laboral que has de tenir en compte aquest hivern

21.10.2019

Per a poder suportar les baixes temperatures i la pluja, els treballadors del sector industrial necessiten una roba adequada amb la qual continuar desenvolupant la seva activitat professional. Ara que finalitza l'estiu i comença la tardor és hora de pensar en un altre tipus de peces

Adapta la roba de treball a la calor de l'estiu

06.06.2019

Arriba el bon temps i amb ell arriba el moment d’actualitzar la roba de seguretat de la teva empresa per poder suportar millor les altes temperatures.

No és tan sols una mera formalitat ja que la roba de seguretat té una funció de màxima importància

​Comptabilitzar les jornades laborals, ara per llei

25.03.2019El govern obligarà a totes les empreses a comptabilitzar per llei la jornada laboral dels treballadors. La mesura es farà efectiva a partir del 12 de maig. Davant d'això ens preguntem: és obligatori registrar la jornada laboral dels empleats?

Posa't al dia amb la llei i estalvia maldecaps gràcies a Monterra

25.03.2019

El passat 8 de març, el Govern central va aprovar en consell de ministres el Reial decret (llei 8/2019) de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral a la jornada de treball. En el capítol III, es modifica l'article 34 del Estatut dels Treballadors, que estableix que les empreses han de

5 raons per invertir en roba laboral

10.02.2019

La imatge d’una empresa no passa només per com es vol mostrar ella davant els seus clients, o quina imatge vol reflectir als seus compradors. La imatge de marca d’una empresa no només depèn de la seva imatge corporativa, també depèn del sentiment de pertinença que els seus treballadors en tenen d’ella.