93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

La importància de les agendes personalitzades per al teu negoci

comprar-agendes-personalitzades-monterra

T'has parat a pensar en la utilitat de les agendes per al nostre dia a dia? Utilitzes aquesta eina per organitzar el teu treball o tasques quotidianes? Sens dubte, es tracta d'un objecte realment útil. Treballadors, estudiants o nens, tots poden aprofitar-se dels seus avantatges, i la teva empresa també. Vols saber com? Avui en aquest post t'expliquem els avantatges de les agendes publicitàries per a les teves campanyes de promoció!

Les agendes són un objecte quotidià que ajuden qualsevol persona a organitzar les seves tasques, deures o cites. Si reconeixes la importància que les agendes publicitàries poden tenir per als teus clients, acabaràs veient que pot ser una magnífica acció de promoció per al teu negoci fer-ne de corporatives per regalar.

En altres posts hem analitzat la importància dels regals d'empresa per a l'èxit de la teva estratègia de màrqueting. Dur a terme una campanya promocional pot resultar molt beneficiós per al teu negoci per la seva elevada eficàcia i baix cost. Avui, us explicarem els beneficis pel vostre negoci que pot tenir fer una campanya d’aquest estil amb les agendes anuals.

Un dels principals avantatges dels articles promocionals és el seu elevat ROI (Retorn de la Inversió). Una campanya de promoció amb regals publicitaris pot suposar un cost baix per a la teva empresa però pot provocar un increment de les teves vendes. Aquestes accions, a més, afavoreixen la teva imatge de marca i reforcen la fidelitat dels teus clients.

Si sabem que el punt fort dels regals d'empresa és el record que els usuaris mantenen de la marca, podem afirmar que les agendes publicitàries són un producte estrella a l'hora de dur a terme una campanya promocional. Saps per què?

QUINS TIPUS D'AGENDES PUBLICITÀRIES EXISTEIXEN?

Abans d'analitzar els avantatges que aquest objecte pot oferir a la teva empresa hem de definir els diferents tipus d'agendes que podem trobar i regalar als nostres clients:

  • Agenda de negocis: Es tracta d'una llibreta amb una labor empresarial. Ha d’incloure informació general rellevant per al treballador com ara dates, festivitats o un calendari. En general, té un disseny bastant formal, poc cridaner i funcional.
  • Agenda escolar: Enfocada a un públic infantil. Sol ser més acolorida, animada i amb un disseny més cridaner per als nens. S'ha d'adaptar a l'ús i funció que els petits en facin, i per això és convenient incloure imatges, dates, números i lletres que ajudin els més petits en les seves tasques escolars.
  • Agenda diària: Aquí podem englobar la resta d'agendes que la gent utilitza. És a dir, les llibretes que els usuaris decideixen utilitzar per organitzar les seves tasques, ordenar les seves idees o recordar les seves cites importants. En aquest cas el disseny pot ser molt variat, però principalment destaquen els dissenys cridaners amb missatges o eslògans divertits.

ELS AVANTATGES DE FER SERVIR AGENDES PERSONALITZADES EN LES TEVES CAMPANYES DE PROMOCIÓ

La clau dels obsequis empresarials és que permeten a l'empresa que els ofereix promocionar-se per una àmplia varietat de llocs i durant un llarg període de temps. Perquè això succeeixi s'han de regalar objectes de qualitat, pràctics, funcionals i estèticament cuidats.

Les agendes publicitàries són sens dubte un exemple clar de regal d'empresa perfecte, perquè reuneix tots els requisits que els usuaris valoren d'un article promocional. Aquests requisits són?

1- És un objecte lleuger i transportable:

L’objectiu empresarial d'un regal publicitari és que s'exhibeixi el màxim de temps possible per promocionar més la teva marca. Perquè això succeeixi ha de reunir alguns requisits, entre els quals destaca el pes: si l'article és lleuger es podrà transportar d'un lloc a l’altre sense dificultat.

Les agendes són objectes que s'utilitzen en una gran varietat de llocs. Els usuaris fan servir aquest objecte a casa seva, però també el poden fer servir a l'escola, en centres d'estudis, a la feina o a les seves cites personals. Com més viatgi l'agenda, més publicitat farà de la teva empresa.

2- És un producte de llarga durada:

En general, les agendes estaran en mans dels teus clients, consumidors o possibles compradors durant molt de temps. En principi la seva funció és anual; tot dependrà, és clar, de l'ús que en facin però, sobretot, de la qualitat. Assegura’t de regalar un objecte de qualitat, que perduri el màxim temps possible promocionant la teva marca.

3- És un objecte de (pràcticament) ús diari:

Les agendes s'utilitzen amb força freqüència. En moltes ocasions, els teus clients hauran d'utilitzar la teva agenda diverses vegades al dia. Aquest ús diari fa que la teva marca, el teu logo i els teus eslògans es vegin i es promocionin moltíssimes vegades al dia, possiblement més que amb altres tipus de publicitat.

4- És un regal pràctic i valorat:

Des de la infància ens acostumen a ordenar les nostres idees, organitzar les nostres tasques i complir els nostres compromisos. Per poder recordar cadascun dels nostres deures és recomanable apuntar-los en algun lloc. On? Efectivament, a la teva agenda. Aquest objecte essencial per al dia a dia dels teus clients, pot vincular-se a la teva imatge de marca si realitzen la confecció d’aquestes agendes personalitzades.

Les agendes compleixen el requisit imprescindible per a qualsevol regal d'empresa, és pràctica. Els afortunats que rebin el teu article publicitari valoraran satisfactòriament el teu detall, perquè els ajudarà en el seu dia a dia.

5- Permet un disseny atractiu:

Un altre dels avantatges de les agendes publicitàries és l'àmplia varietat de dissenys que admeten. Es tracta d'un objecte que pot personalitzar-se amb facilitat. Ofereix molt joc per inserir imatges relacionades amb la teva empresa, crear muntatges atractius per a l'usuari i/o promocionar el teu negoci en el seu interior.

Estem arribant a final del 2019, tenim un nou any per començar, i amb ell l’oportunitat d’engegar una campanya de promoció que aporti retorn i beneficis a la teva empresa. Si després de llegir aquest article tens curiositat o estàs interessat a fer agendes personalitzades per al teu negoci, no dubtis a fer un cop d’ull a la nostra gran varietat de dissenys i models.