93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

Descobreix la nova mobilitat urbana

Comprar patinet elèctric Sparco SEM1 a Monterra

Cada vegada es pot observar a més persones movent-se per la ciutat amb l'ajuda de patinet elèctric. Allò que va començar com una moda és ja una tendència de fons i des de Monterra no volem perdre l’oportunitat de parlar-vos dels avantatges d'usar aquest mitjà de transport tan avantguardista.

El patinet elèctric és un mitjà ràpid, segur i fàcil de fer servir però a més en una forma eco-friendly de traslladar-se d'un lloc a un altre. Així doncs, el patinet s'ha convertit en la forma més neta, senzilla, ràpida i àgil per a moure's per la ciutat.

Per si no fos prou, aquest mitjà de transport atorga un toc de diversió, sent un dels preferits dels joves de la casa.

No més retencions

Una bona raó per a l'ús del patinet com a mitjà de transport per la ciutat és que ja no hauràs de patir llargues esperes pels embussos. L’ús del cotxe ens ha portat a llevar-nos hores abans de l’hora de començar a treballar perquè sumàvem al temps de desplaçament les hores i hores d'embussos que es formen cada dia a les grans ciutats, i a les no tan grans.

A part d’això, cal sumar-hi el temps cercant un lloc d’aparcament pel vostre cotxe, i el cost si no hi ha més remei que aparcar en zona blava, aparcament de pagament o bé de lloguer o compra.

Tot això ha canviat amb la nova forma de mobilitat. Amb el patinet elèctric t’estalviaràs de sortir abans de casa pels embussos i pel lloc d’aparcament perquè arribaràs a tot arreu d’una forma ràpida i senzilla. Un cop arribat al teu destí, es pot plegar fàcilment en dos moviments i el pots tenir sempre amb tu, vagis on vagis.

Eco-friendly

El patinet és un mitjà de transport net. No produeix gasos tòxics i contaminants i ocupa molt poc espai quan volem traslladar-nos amb ell, amb cotxe o amb autobús. Respecta el medi ambient a la vegada que et transportes d’una forma pràctica d’un lloc a un altre.

Amb el temps, l'adopció del patinet com a vehicle de mobilitat personal, allibera superfície a la ciutat ja que la seva eficiència d'ús dels carrers permet mantenir una fluidesa amb menys superfície i per tant retornar espais als vianants.

Fomenta la mobilitat corporal

Un dels altres avantatges del patinet elèctric és que fomenta la mobilitat corporal i evita el sedentarisme. La teoria que el patinet elèctric no fomenta la mobilitat corporal, és totalment falsa. El seu punt de control s'estableix gràcies als moviments de l'usuari. Pel que hauràs de moure't perquè el patinet pugui accelerar, frenar o girar cap als costats. Evitant així estar assegut sempre en la mateixa posició i sense fer cap esforç, com fem amb la majoria de transports actuals (cotxe, moto, tren autobús, etc).

Autonomia

Pot permetre't recórrer fins a 20 quilòmetres amb una sola càrrega de bateria, la qual cosa suposa un total d'aproximadament 130 minuts d'ús continu. Així doncs, el patinet elèctric es converteix en un mitjà de transport que no gasta i que a sobre la seva autonomia ens permet recórrer llargues distàncies sense un cost econòmic important.

Escurça distàncies

Les distàncies et semblaran menors, permetent-te fer diferents tasques en poc temps. A més, el transport amb aquest tipus de vehicles resulta molt divertit tant per petits com grans. Ja que l’equilibri, la sensació del vent a la cara, i el poder moure’t de forma lleugera el converteixen en un vehicle molt divertit de conduir. Voreres (si estan permeses), carrers, carrils bici, tots els paviments son bons per circular amb el transport del segle XXI.

Si t'hem convençut i vols començar a moure't en patinet, pots accedir a la nostra web i veure totes les característiques del model de patinet elèctric més racing i més atrevit; el nou model SEM1 d’Sparco. El patinet elèctric per adults més complet, de més qualitat, més segur i fiable del mercat.


Si necessites veure'l, vine a la nostra botiga i t'assessorarem sobre els avantatges d’aquest patinet i el podràs trobar en diferents combinacions de colors.

Aprofita l’oferta de llançament d’aquest model SEM1 d’Sparco per tan sols 445€!