93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

Ajustos a l'activitat habitual en motiu de la covid-19

En relació a l'extensió del covid-19 i a les mesures preses i proposades pels governs, l'equip de Monterra - Grup Sobrerroca volem comunicar-vos els ajustos de l'activitat que prenem respectant al màxim les recomanacions sanitàries i mèdiques per poder esmorteir l'impacte d'aquesta malaltia entre els nostres treballadors i clients, així com preservar el funcionament de l'empresa en tot allò que sigui possible.

Així doncs, us fem saber que:

  • L'horari d'atenció telefònica serà de 09:00 a 14:00 de dilluns a divendres.
  • Podeu contactar-nos també a través de les adreces de correu electrònic habituals.
  • Les botigues Sobrerroca (Avinguda Bases de Manresa) i Terra (Carrer Guimerà), romandran tancades fins a nova ordre.
  • La botiga Sobrerroca al centre comercial Carrefour, romandrà oberta atesa la seva consideració de quiosc.
  • El nostre lloc web www.monterra.cat estarà operatiu i atès. Les comandes que ens vulgueu fer arribar a través d'aquest mitjà es prepararan segons la disponibilitat d'estoc i capacitat de servei dels proveïdors, però cal ser conscients que poden haver-hi incidències en productes, terminis i quantitats disponibles.
  • Les comandes es lliuraran per agència, mentre això sigui possible i segons les indicacions que les autoritats vagin emetent.
  • Alternativament, es podran recollir les comandes a la botiga Sobrerroca del centre comercial Carrefour.
  • El servei tècnic pels equips d'impressió, escaneig i còpies segueix operatiu. Preferentment prioritzarem les actuacions en remot i minimitzarem els desplaçaments tant com sigui possible.

Conscients de la paciència, empatia i capacitat de superació que aquests dies ens reclamen, a Monterra - Grup Sobrerroca farem la nostra modesta aportació proposant-vos al nostre web una selecció d'articles bàsics i imprescindbles, per arxiu, classificació, ordenament i altres productes que puguin contribuir a fer més agradables aquestes estones fins que puguem reprendre la normalitat.

Com a empresa pròxima als professionals i empreses del territori, desitgem que resultin afectades el menor nombre de persones i en el grau més lleu possible, que entre tots siguem capaços d'enfortir les nostres relacions malgrat el necessari distanciament imposat, que puguem superar amb èxit aquest període, i que ben aviat ens puguem retrobar amb més força i energia que mai.L'equip de Monterra - Grup Sobrerroca

16 de març de 2020