93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

Adapta la roba de treball a la calor de l'estiu

Comprar roba de treball per l'estiu a Monterra

Arriba el bon temps i amb ell arriba el moment d’actualitzar la roba de seguretat de la teva empresa per poder suportar millor les altes temperatures.

No és tan sols una mera formalitat ja que la roba de seguretat té una funció de màxima importància. En alguns sectors, garanteix la seguretat necessària per dur a terme l’acompliment del treball; i està comprovat que l'ús adequat d’aquest tipus de roba disminueix el nombre d'accidents en els llocs de feina. A Món Terra, especialistes en vestuari laboral, som conscients d'això, per aquest motiu avui et donem algunes raons per les quals considerem que és important adaptar aquest tipus d’indumentària a cada estació:

1. ELS UNIFORMES PROTEGEIXEN ALS TREBALLADORS

Tenint en compte el sector en què treballem, hem d'avaluar els riscos als quals els treballadors estan exposats i adaptar l'uniforme idoni en cada cas. En aquest sentit, hauràs de fer un treball d’anàlisi previ per detectar quins són els riscos als quals estan exposats els teus treballadors, i protegir-los amb el material adequat.

2. DINS DEL PLA LEGAL, LES EMPRESES ESTAN OBLIGADES A PROVEIR DE ROBA DE PROTECCIÓ

En situacions de risc relacionades amb el treball, la prevenció i la seguretat són claus. I legalment, l'empresa està obligada a assegurar la protecció dels seus treballadors. En molts casos, la primera barrera protectora és la roba de treball, entre la qual trobem els Equips de Protecció Individual (EPIs).

3. UTILITZAR ROBA DE TREBALL ADEQUADA ÉS FAVORABLE PER A LA PRODUCTIVITAT

Els treballadors que treballen a gust, treballen millor i són més eficients. En aquest sentit, el món de la roba laboral ha evolucionat fins a tal punt que en la fabricació de cada peça es té molt en compte la llibertat de moviments, funcionalitat, comoditat, seguretat i ergonomia. Tot això crea una situació de millora de la qualitat del treball gràcies als uniformes.

4. ELS UNIFORMES GARANTEIXEN LA HIGIENE I NETEJA EN EL TREBALL

La seguretat a vegades és sinònim d'higiene i neteja. Estem pensant en sectors en què els agents patògens estan presents i poden contaminar al treballador o fins i tot al client.

En relació amb això, hem indagat en la raó que està darrere que certs uniformes siguin generalment blancs, com les bates sanitàries, i aquesta recau sobre la higiene i la neteja. En alguns casos, el vestuari laboral d'un sol ús és preferible al tradicional, també en honor de garantir la màxima seguretat biològica.

5. LA ROBA DE TREBALL SUPOSA UNA FONT DE MOTIVACIÓ I IDENTIFICACIÓ AMB L'EMPRESA

Encara que a simple vista pot semblar poc important, portar uniforme de treball personalitzat és motiu d'orgull per a molts treballadors. Aquest simple gest crea sentit de pertinença, que pot bolcar-se sobre la labor diària del treballador.

D'altra banda, no només el treballador es senten identificats amb l'empresa, sinó que és útil perquè tan clients com visitants puguin localitzar als treballadors i distingir els seus rols fàcilment.

Aquests són els principals pilars que sostenen la importància d'un ús adequat de la roba de treball. Els uniformes han d'estar adaptats per a fer front als oficis en diferents sectors i per a protegir efectivament als empleats. Però si no adaptem aquesta seguretat a cada moment de l’any provocarem situacions incòmodes als nostres treballadors. Treballar amb fred al hivern, o amb calor al estiu, genera incomoditat en el treballador i s’acaba reflectint en un descens del rendiment laboral.

Si no vols haver de solucionar aquesta problemàtica, anticipa’t i troba tot el que necessites a la nostra pàgina web: https://monterra.cat/roba-laboral-estiu-2019/