93 877 44 54 / Dilluns-divendres de 9:00-16:00

Posa't al dia amb la llei i estalvia maldecaps gràcies a Monterra

El passat 8 de març, el Govern central va aprovar en consell de ministres el Reial decret (llei 8/2019) de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral a la jornada de treball. En el capítol III, es modifica l'article 34 del Estatut dels Treballadors, que estableix que les empreses han de garantir el registre diari de jornada laboral. Incloent l'horari concret d'inici i finalització de la jornada de treball de cada persona treballadora.

Aquest Reial decret llei s'ha publicat al BOE el dia 12 de març, i estableix un termini d'aplicació per a aquest punt en concret de dos mesos a partir de la data de publicació (és a dir el proper 12 de maig).

També es modifica la Llei sobre infraccions i sancions en l'ordre social incloent com a motiu de sanció, la transgressió de les normes pel que fa al registre de jornada.

És important que les empreses es preparin per al compliment d'aquest article de l’ET i estableixin un sistema de registre que garanteixi la fiabilitat de les dades, ja que els registres de jornada han d'estar a disposició dels propis treballadors i de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

Davant aquesta situació, i complint amb l’eslògan de Mónterra d’oferir un món de solucions als seus clients, hem dissenyat diferents respostes davant d’aquesta nova regulació que s’adapta a les necessitats de cada empresa.

Aquesta solució passa per tenir registrat el control de presència i horaris amb una màquina registradora que no només enregistra aquestes dades, sinó que elabora i guarda els informes que s’hauran de presentar tan a la Seguretat Social com a les Inspeccions de Treball. Estalviant temps, diners i maldecaps a les empreses que incorporen aquest sistema.

Recomanem no deixar-ho per a última hora ja que les sancions pel no compliment d’aquesta nova normativa poden arribar fins els 6.250€. Cada segon compta, i la solució que oferim de la mà de TimeMoto pot ser el què necessites.

Les màquines de control de presència i horaris permeten a les empreses complir amb l'obligació de registrar la jornada i realitzar els informes necessaris per a empresa, treballadors i eventuals inspeccions, de manera que quedin coberts segons la nova normativa.

MÓNTERRA ofereix una solució completa amb terminals per fitxar i programari de gestió inclosos amb els següents atributs:

  • Cada persona treballadora, de forma individual, i la RLT mitjançant un informe, hauran de rebre la relació d'hores ordinàries i extraordinàries mensuals fetes cada mes. Amb aquest aparell t’elabora els informes mensuals estalviant tenir una persona dedicant temps en aquesta nova obligatorietat.
  • Ofereix també diverses opcions del sistema de fitxatge; tria el que millor s’adapti a les teves necessitats: Codi PIN, targeta RFID, empremta dactilar, reconeixement facial.
  • Opció de programari per a PC; ideal per a empreses amb una sola localització i un sol administrador del sistema.
  • Opció de programari en el núvol o Cloud: pensat per empreses amb diverses localitzacions o delegacions, accés al programari des del navegador, qualsevol usuari pot consultar les seves dades, fitxatge des del mòbil, etc.
  • Fàcil d'instal·lar i de posar en marxa. Instal·lació i funcionament al mateix dia.

No t’ho pensis més i consulta'ns quina opció s’ajusta més a les necessitats de la teva empresa
Truca'ns al 93.877.44.54
Escriu-nos a info@monterra.cat
Consulta la nostra oferta aquí: https://monterra.cat/control-presencia-timemoto.html